Obouruká myš Targus ErgoFlip EcoSmart

Recenze Obouruká myš Targus ErgoFlip EcoSmart

Do redakce se nám dostala novinka od společnosti Targus, myš ErgoFlip EcoSmart. Nečekali jsme ani chvíli a myš jsme hned vyzkoušeli. Bylo to velmi příjemné překvapení. Pojďme na podrobnosti.

Obouruká myš Targus ErgoFlip EcoSmart ekoTargus ErgoFlip EcoSmart kombinuje ergonomii s udržitelným oboustranným designem. Tato ekologicky šetrná myš je vyrobena z recyklovaného plastu, je dodávána v obalu z recyklovaných materiálů a využívá nízkoenergetickou technologii Bluetooth ke snížení spotřeby energie.

Myš je kompatibilní s více zařízeními, podporuje až 4000 DPI pro výkon na herní úrovni a má vestavěnou technologii infračerveného optického sledování BlueTrace, která poskytuje přesné ovládání na mnoha površích. Další výhodou je antimikrobiální ochrana DefenceGuard.

Navržena pro udržitelnost

Tato ekologická myš používá jako hlavní materiál 85 procent recyklovaného spotřebitelského plastu a je dodávána v obalech vyrobených z recyklovaných materiálů. Navíc využívá nízkoenergetickou technologii Bluetooth pro minimalizaci spotřeby energie.

Skutečně ergonomická a oboustranná

Myš ErgoFlip EcoSmart poskytuje vynikající pohodlí, flexibilitu a přesnost pro použití praváky i leváky. Tento inovativní ergonomický oboustranný design se šesti tlačítky funguje tak, že jednoduše zvednete horní část a otočíte ji, abyste ji snadno přeměnili z myši pro praváky na leváky.

Výkon a přesnost na herní úrovni

Targus logoMyš je vybavena vysoce výkonným infračerveným optickým senzorem Pixart PMW3310 s rozlišením 4000 DPI, který je schopen poskytovat přesnost na herní úrovni. Ideální pro hráče, grafické designéry a další uživatele, kteří vyžadují vysokou úroveň přesnosti v ovládání myší. Myš je kompatibilní s ChromeOS, Windows a macOS.

Antimikrobiální ochrana DefenseGuard

Díky antimikrobiálním přísadám si můžete být jisti, že je vaše myš plně chráněna. Na rozdíl od lokálně aplikovaných sprejů nabízí DefenseGuard antimikrobiální ochranu, která pomáhá předcházet růstu mikroorganismů, které se neopotřebovávají ani nesmývají a vydrží po celou dobu životnosti produktu.

Obouruká myš Targus ErgoFlip EcoSmart flip

Recenze

Obouruká myš Targus ErgoFlip EcoSmart boxPo otevření „eko“ krabičky uvidíte pouze myš a malý návod k použití. To je vše. Nic jiného také nepotřebujete. Myš se dodává i s baterií, kdy pro aktivaci stačí vytáhnout plastový chránič.

Po zapnutí myši jsme ji připojili k PC, což nám trvalo asi 5 vteřin. Připojit můžete až 3 zařízení najednou, mezi kterými přepínáte tlačítkem na spodní straně myši.

Co nás zajímalo, byla změna myši z levostranné na pravostrannou. To uděláte tak, že tahem zvednete horní část myši a jednoduše „přiklapnete“ opačně. Horní část u spodní drží pomocí silného magnetu, který dobře drží, a nemá se kam posunout.

Myš vypadá velmi dobře, je příjemná na dotyk a neklouže pod rukou. Velikostí bych ji zařadil mezi standard, ani velká ani malá. Pokud máte velkou ruku, stejně jako já, i vám se bude držet velmi dobře.

Přepínání rozlišení probíhá jednoduše pomocí tlačítka nad kolečkem. Můžete si zvolit 1000, 2000, 3000 nebo 4000 DPI, hodí se tedy i na grafickou práci nebo hry.

Pokud myš nepoužíváte, tak po 10ti minutách přejde do úsporného režimu. Pro normální režim stačí kliknout a myš se opět „probudí“.

A to nejlepší nakonec. Myš je až neuvěřitelně tichá.

Za redakci dáváme myši Targus ErgoFlip EcoSmart 5 z 5ti.

Radek Vyškovský

Obouruká myš Targus ErgoFlip EcoSmart zespodu

Související příspěvky

Leave a Comment